De Meester | hoekwoning

De uitstraling van deze hoekwoning is met recht indrukwekkend te noemen. Welke van deze drie woningen u ook kiest, allemaal bieden ze de aantrekkelijke voordelen van een hoekwoning. Meer gevoel van vrijheid, privacy en meer lichtinval. Meer licht zorgt voor meer gezelligheid en optisch meer ruimte in uw woning. 

Met een woonoppervlak van ca. 141 m2 biedt deze hoekwoning volop ruimte voor comfortabel wonen. De kavel heeft een oppervlak vanaf 86,1 m2. De woning beschikt over een diepe achtertuin van ca. 5,2 tot ca. 6,5 meter op het zuidwesten.

Naast de ruimte en het comfort zijn deze woningen ook bijzonder stijlvol ontworpen. Bouwnummers 5 & 6 zijn de twee hoekwoningen ter hoogte van de Marnixstraat. Deze statige woningen kenmerken zich vooral door de speling met horizontale en verticale lijnen in het metselwerk, waardoor hoogte accenten ontstaan in de vorm van ‘torentjes’. Daarnaast is de entree van deze hoekwoningen nog eens extra geaccentueerd door afgeschuinde hoeken. Deze hoekwoningen hebben bovendien mee-ontworpen berging in de achtertuin. 

Bouwnummer 12 is de laatste woning van de rij en heeft een bijzonder metselaccent in de kopgevel. Hierdoor is deze woning een opvallende verschijning. Het accent met de tekst ‘Alkmaarse School’ refereert naar de oude Alkmaarse School, die op deze positie stond en de Alkmaarse stijl die is toegepast in het ontwerp. Deze hoekwoning maakt het bouwblok prachtig af en heeft naast de tekst ook een mooi overhoeks raamkozijn op de begane grond. 

Deze drie hoekwoningen worden voorzien van een mee-ontworpen, gemetselde erfafscheiding met klimop als erfafscheiding voor de privacy.

Plattegronden

De Meester Begane grond B5 B6

De Meester 1e verdieping B5 B6

De Meester 2e Verdieping B5 B6

Bouwnummer Woonopp Tuinligging Prijs
5 141m2 zuidwest -
6 141m2 zuidwest -
12 141m2 zuidwest -

© Thunnissen Groep 2023
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring